Over ons

CON-C is in 2008 opgericht door Jarmila Daum en Alfred Bol. In onze projecten zijn de kwaliteiten van het gebied het uitgangspunt. Daarbij houden we de belangen van de betrokken partijen scherp voor ogen.

Onze ervaring hebben we opgebouwd binnen en met zowel publieke als private organisaties, waardoor wij meerdere culturen en belangen in onze projecten samenbrengen. Dat maakt ons complementair aan veel partijen in het werkveld.

Als klein en slagvaardig team werken wij met veel enthousiasme aan het realiseren van mooie projecten met gelijkgestemde mensen. Kritisch, eigenwijs en gedreven!

 

“CON-C is procesgericht, doortastend en volhardend.”

Alfred Bol Jarmila Daum
Eenvoud in complexiteit

De naam CON-C staat voor de uiteenlopende activiteiten, producten, sferen en andere facetten van ons boeiende en dynamische vakgebied. Van pril CONcept tot heel CONcreet.

De letter N is vormgegeven als een möbius-band. Deze structuur is ogenschijnlijk heel simpel, maar tegelijkertijd kent zij een zekere oneindigheid en veelzijdigheid. Flexibel en in staat zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en toch altijd een vaste kern die zich niet ten koste van alles laat manipuleren.

Juist deze combinatie van eenvoud en complexiteit, waarbij het perspectief verandert afhankelijk van de gekozen invalshoek, maakt dat de möbius-band symbool staat voor ons bedrijf en voor onze werkwijze.

Alfred Bol (1962)

Na afronding van de HTS Bouwkunde en Economische bedrijfstechniek ben ik werkzaam geweest bij Urbibouw (Bredero), Nijhuis Bouw, HBG en Johan Matser Projectontwikkeling.

Vanuit verschillende invalshoeken heb ik projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling en stedelijke herstructurering vorm gegeven. Vanaf 1994 ben ik eindverantwoordelijk geweest voor een vestiging of business-unit, zowel commercieel als projectinhoudelijk.

Tijdens mijn studie en werk heb ik steeds de raakvlakken van verschillende vakgebieden en organisaties benut. Vanuit creativiteit, drive en empathie zoek ik naar de echte kansen en toekomstwaarde.

LinkedIn Alfred Bol

Jarmila Daum (1968)

Na het afronden van mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft ben ik als architect aan de slag gegaan bij Architectenpartners in Amsterdam. Vervolgens heb ik gewerkt bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), de gemeenten Oud-Beijerland en Oegstgeest en Johan Matser Projectontwikkeling.

Vanuit mijn opleiding en ervaring, bij zowel publieke als private organisaties, ben ik in staat om snel informatie te vinden en een kansrijke analyse te maken met maximaal draagvlak bij alle betrokkenen. Inhoud en presentatie gaan hierbij gelijk op.

LinkedIn Jarmila Daum